Manisa İl Tarım Müdürü Metin Öztürk, geçtiğimiz günlerde sağanak yağıştan etkilenen tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.

Manisa’da geçtiğimiz günlerde sağanak yağıştan Salihli ve Alaşehir ilçelerindeki tarım arazileri olumsuz etkilendi. Sağanak yağıştan dolayı üzüm, zeytin, mısır ve pamuk üreticilerinin mahsulleri sular altında kaldı. 

İl Müdürü Öztürk, Yağıştan Zarar Gören Arazileri Inceledi (8)

Manisa İl Tarım Müdürü Metin Öztürk, sağanak yağıştan etkilenen tarım arazilerinde incelemelerde bulundu ve üreticiler ile sohbet etti. Üreticiler ile konuşan İl Müdürü Öztürk, zarara ilişkin bilgiler aldı. 

Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı

İl Müdürü Öztürk, Yağıştan Zarar Gören Arazileri Inceledi (5)

"Gerekli çalışmaları yürütmekteyiz"

Hasar çalışmalarına başlandığını belirten İl Müdürü Öztürk;

“Dolu ve şiddetli yağıştan etkilenen Mahallelerimizde hasar belirleme çalışmalarına başladık. Üreticilerimizi mağdur etmemek amacıyla Müdürlüğümüz olarak gerekli çalışmaları yürütmekteyiz.  Zarar gören üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, afetsiz bir sezon diliyorum” dedi.

İl Müdürü Öztürk, Yağıştan Zarar Gören Arazileri Inceledi (1)

Alaşehir ve Salihli ilçelerindeki saha incelemelerine İl Müdürü Öztürk’e, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Musa Akkaynak ile teknik personeller eşlik etti.


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM