Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi'ndeki yeni sezona deplasman mücadelesiyle başlayacak. Takım, sezonun ilk maçında Söke Belediye Saldos Voleybol ile karşılaşacak. Mücadele, 6 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Söke Tayem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Voleybolseverlerin ilgiyle takip etmesi beklenen maçta, galibiyet çanları çalıyor.

Kadın Voleybol Takımı Sezonu Deplasmanda Açacak  (1)

Başantrenör Erdal Kurç ile maçlara yoğun bir antrenman programıyla hazırlanan Turgutlu ekibi, ilk maçına galibiyetle başlamayı hedefliyor. Yetenekli ve dinamik kadrosuyla Turgutlu’yu başarıyla temsil eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonun ilk mücadelesini deplasmanda Söke Belediye Saldos Voleybol ile verecek. Bu heyecanlı karşılaşma, 6 Ekim Pazar günü saat 14.00'de Söke Tayem Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Şehzadeli kadınlar spora doyacak Şehzadeli kadınlar spora doyacak

“Yoğun bir antrenman programıyla hazırlanıyoruz”

Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Haftalardır yoğun bir antrenman programıyla hazırlanıyoruz. İlk maçımızda Turgutlu’ya galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Sergileyeceğimiz performansla, voleybol severleri güzel müsabakalarla buluşturacağız. Her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Çetin Akın’a ve Belediyespor Başkanımız Hüseyin Maliz'e teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.

“İnanıyor ve güveniyoruz”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın voleybol takımımıza sezonun ilk müsabakasında gönülden başarılar diliyorum. Takımımızın rakibini yenerek sezona galibiyetle başlangıç yapacağına inanıyor ve güveniyoruz. Oyuncularımızın, teknik ekibimizin ve ligde mücadele eden diğer takımların güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU