Başkan Budak karatecilerle bir arada Başkan Budak karatecilerle bir arada

Ağrıspor, 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar ile karşılaşmadan önce, Manisa’daki Büyük Saruhan Hotel’de kampa girdi. Manisa Celali Aşireti Derneği yönetim kurulu üyeleri, takımın İzmir havalimanına inişinden itibaren otelde destek vermeye devam etti. Dernek Başkanı ve Celali Aşireti Federasyonu Başkanvekili Ali Sürgit, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Federasyon Başkanı Şükri Aynas, İzmir Celali Derneği Başkanı Mağsut Bağıran ve diğer yöneticiler, Ağrıspor futbolcularını ve teknik heyetini otel girişinde karşıladı.

Manisa Celali Aşireti Derneği’nden Ağrıspor’a Destek: "Birlikte Başaracağız!"

Başkan Ali Sürgit, "Ağrıspor'u Manisa’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni sezonda başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın selamlarını ileterek, Ağrıspor'a destek vermekten mutluluk duyduklarını vurguladı.

Manisa Celali Aşireti Derneği’nden Ağrıspor’a Destek: "Birlikte Başaracağız!"

Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım ise, Celali Aşireti Derneği üyelerine kendilerini Manisa’da en iyi şekilde ağırladıkları için teşekkür etti ve Ağrıspor forması takdim etti. Bu birliktelik, spor camiasında dayanışmanın ve desteğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU