Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Yunusemre’de bugün kurulan Karaköy Pazarı’nda içme suyu borusu patladı. Patlağı tespit eden Manisa Su ve Kanalizasyon Dairesi (MASKİ) ekipleri meydana gelen patlağı pazar bitimine kadar müdahale bulunmayacak. 

Pazar esnafı mağdur edilmeyecek

MASKİ’den yapılan açıklamada, söz konusu patlağın tespit edildiği ancak pazar esnafının mağdur olmaması için müdahale edilmediği belirtildi.  Açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“Yunusemre ilçemiz Karaköy Pazar yerinde içme suyu borusunda patlak meydana gelmiştir. Patlağı tespit eden MASKİ ekiplerimiz, pazarcı esnafımızın ekonomik yönden mağdur edilmemesi için pazarcı esnafının pazar bitimi bölgeden ayrılması sonrasında iş makineleri ile müdahalede bulunabilecektir. Hem Pazar esnafının mağduriyet yaşamaması hem de bölge halkının saatlerce susuz kalamaması için, ekiplerimiz iş makineleri ile pazarın dağılmasını bekleyecektir. Yurttaşlarımıza önemle duyurulur.”

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK