Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde kırsal mahalledeki yollar yenileniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi iş birliğinde ilçedeki yolarda onarım çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda, Karakurt Mahallesi'nde üreticilerin  yoğun olarak kullandıkları Kocaçeşme yolunda büyükşehir belediyesi ile birlikte soğuk asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmalar tamamlandığında bölgede tarımsal faaliyetlerine büyük katkı sağlamsı bekleniyor.

Kırkağaç’ta Tarım Arazi Yolları Yenileniyor! (1)


“İlçemizin can damarıdır”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez,

"Kırkağaç'ta tarım, ilçemizin can damarıdır. Özellikle üreticilerimizin yoğun olarak kullandığı Kocaçeşme yolunun modernize edilmesi, onların işlerini kolaylaştıracak ve tarımsal faaliyetlere katkı sağlayacaktır. Bu önemli çalışmayı Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile el birliği içinde gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’e ve ekiplerine, ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kırkağaç’ta Tarım Arazi Yolları Yenileniyor! (6)

Manisa Turgut Özal Mahallesi'ndeki atıklar toplandı Manisa Turgut Özal Mahallesi'ndeki atıklar toplandı

Öte yandan Dönmez, yolun kısa süre içinde çiftçilerin hizmetine sunulacağını müjdeleyerek, Kırkağaç için daha birçok projeyi hayata geçireceklerini belirtti. 

Başkan Kara’dan Bir Müjde İlçeye Bilim Merkezi Açılıyor! (5)

Muhabir: ELİF YILDIRIM