Fuar Merkezi’nde başlayan Kitap Fuarı 1 Ekim’e kadar açık kalacak. Fuarda binlerce kitap yeni okuyucularını bekliyor. 80’den fazla yazar imza günü ve söyleşi gerçekleştirecek.  Fuar Merkezi’nde gerçekleşen açılışa AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Vali Vekili Erhan Günay,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yurtelli, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap katıldı. 

Kaymakam Dalak, SADER etnografya sergisini inceledi Kaymakam Dalak, SADER etnografya sergisini inceledi

Onur Konuğu Yenişehilioğlu
Fuarın onur konuğu olan yazar, aktör, avukat ve siyasetçi Bahadır Yenişehirlioğlu, kitap fuarlarına her zaman verdiğini açıkladı. Bu tür fuarların şehirler için vazgeçilmez unsurlar olduğunu kaydeden Yenişehirlioğlu, 28 yıllık avukatlık mesleğine kitap yazmak için son verdiğini ifade etti. Yenişehirlioğlu, “Çünkü içimde inanılmaz bir kitap yazma isteğim vardı. İnsanların beni okuyup okumaması önemli değildi benim kendimi mutlu etmem gerekiyordu. İnananlar için söylüyorum. Dikkat etmeleri gereken şey okumaktır” dedi. 
İş adamlarına seslenen Yenişehirlioğlu, herkesin kitap alma imkanı olmadığını, bundan dolayı bu tür kitap fuarlarına çocukları getirerek kitap almaları konusunda yardımcı olmalarını istedi.   [ilgili-haber=32273]