Dizi, 66'ıncı bölümünde yaşanan şok edici gelişmelerle ekrana veda etmişti. İzleyicilerini büyük bir merakla baş başa bırakmıştı. Fragmandaki olaylar, dizinin temposunun hiç düşmeyeceğinin belli etti.

Son bölümde neler oldu?

Dizinin son bölümünde izleyenleri ekranlara kitleyen olaylar yaşandı. Nilay, öğrendiği korkunç gerçeği Pembe ile paylaşınca, Pembe adeta yıkıldı. Görkem ise bu durumu kabullenmeyip, geri adım atmak yerine karşı savunmaya geçerek işleri daha da karıştırdı. Pembe'nin hem Görkem'e hem de Ömer'e karşı öfkesi ise zirveler çıktı. Bu sırada Kıvılcım ve Ömer, Sönmez'e moral olsun diye ona bir gemi seyahati hediye ettiler. Aşk dolu anlar ise Nursema ve Rüzgâr arasında yaşandı; Nursema, Rüzgar'ı tekne gezisine davet etti ve Rüzgar da evlenme teklif etmeye karar verdi!

Ömer ve Kıvılcım’ın, Abdullah ve ailesi katıldıkları akşam yemeği ise tam bir kaosa dönüştü. Ufak bir tartışma, büyük bir patlamaya sebep oldu ve izleyiciler bu gerilim dolu anları büyük bir heyecanla takıp etti.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

Yeni sezonda neler olacak?

Fragman, izleyicilerin beklediği yüzleşmeleri gözler önüne seriyor! Parmaklıklar ardındaki Fatih’in suçsuzluğunu savunduğu sahneler herkesi şoke ederken, Görkem’in sağlık durumu ise tam bir muamma! Kıvılcım’ın Ömer’e söylediği “Ben sana ihanet ettim ama…” sözü ise fragmanın en dikkat çekici sahnelerden biri oldu.

Ayrıca dizinin en sarsıcı gelişmelerinden biri de Alev’in vefat haberi oldu. Alev’in kaybı, aileyi derin bir yasa boğarken, Abdullah’ın bebeği almak için gelmesi ise gerilimi iyice yükseltti. Fragmandaki dram ve gerilim, yeni bölümlerde de hız kesmeden devam edeceğinin sinyallerini veriyor.

Dahası, ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu da yeni sezona dahil olarak  Kıvılcımın kuzeni Meryem karakteriyle ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu heyecan fırtınasında Show TV ekranlarında sürükleyici anlar yaşanacak.

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00'de ekranlar da izleyicilerle buluşmaya tekrardan başlayacak.

Muhabir: ELİF YILDIRIM