2022 Dünya Kupası sonrası Amerka takımı Inter Miami’ye transfer olan ve 2 yıldır Inter Miami forması giyen Lionel Messi’nin son hali görenleri üzdü. 
Uzun süredir sakatlığı sebebiyle sahadan uzak kalan Messi, geçtiğimiz  hafta sakatlığını atlatarak sahalara geri döndü. Sahaya bomba gibi dönen Messi’nin son hali ise sevenlerini hüzne boğdu. 

'Yaşlandık’

Cristiano Ronaldo ile birlikte gençlik yıllarından beri en iyi futbolcu olarak anılan ‘GOAT’ lakaplı Messi’nin son hali sosyal medya gündemine bomba gibi oturdu. 37 yaşındaki Arjantinli yıldızın son haline bir dürü yorum yağdı. 

44 gol katkısından bulunarak takımını sırtladı

Saç kesimini değiştiren ve saçındaki beyazlıklar ile dikkat çeken Messi’nin yüzündeki kırışklıklr ise gözlerden kaçmadı. Messi’nin son hali ise sosyal medya da ‘yaşlandık’ ve ‘ne olmuş böyle’ şeklinde yorumlar yağdı.  2 yıldır Inter Miami formasını terleten Messi, çıktığı 30 maçta, 27 gol ve 17 asist katkısı sağladı. Kariyerini Inter Miami’de sonlandıracağını açıklayan Messi, Milli takım ile birlikte farklı başarılara imza atmaya deva ediyor. 

Lionel Messi'nin Son Hali Görenleri Üzdü!-1

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi


 

Kaynak: HABER MERKEZİ