İstanbul Yarış Pisti'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından  düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonası'na Yunusemre Belediyespor motosikletçileri damga vurdu. 

Manisalı Motosikletçiler Pistin Tozunu Attırdı (2)

Başarıları göz dolduran motosikletçiler  adında söz ettirdi. Şampiyonaya katılan sporculardan Yusuf Güzel, 500 cc klasmanında ilk yarışta ikincilik, ikinci yarışta üçüncülük elde ederken, Alican Altınmakas ise 250 cc klasmanında ilk yarışını altıncı, ikinci yarışını ise üçüncü sırada tamamlayarak podyum başarısı gösterdi.

Manisa’ya modern motokros pisti kazandırılacak

Yunusemre Belediyspor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, dereceye giren sporcuları tebrik etti. Başkan Kanik yaptığı açıklamada, "İstanbul'dan üç kupayla dönerek göğsümüzü kabartan sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Yunusemre Belediyesi tarafından motosiklet sporunun geliştirilip yaygınlaştırılması için somut adımlar atılmış, Manisa'mıza en kısa zamanda modern bir motokros pisti kazandırılacağı açıklanmıştı. Her geçen gün spor şehri olma yolunda ilerliyoruz. Sporun ve sporcunun her daim destekçisi olan Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Manisalı Motosikletçiler Pistin Tozunu Attırdı (5)

Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Manisalı Motosikletçiler Pistin Tozunu Attırdı (4)

Muhabir: ELİF YILDIRIM