2008 doğumlu Cemre Güneş’i renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor, yeni transferler için Manisa Büyükşehir Belediyesi Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Törende Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin ve Cemre Güneş’in aile üyeleri de katıldı. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni yaptığı transfer ile kadrosunu güçlendirmeye devam etti.

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

Cemre Güneş attığı imza ile Manisa Büyükşehir Belediyespor oyuncusu olurken, Manisa Büyükşehir Belediyespor’da smaçör mevkiinde forma giyecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ayrıca Güneş’i altyapıda da oynamak için renklerine bağladı. 

C34Ea291 6C75 4B5F B882 544203Ed3F25"Her şey şuan çok güzel gidiyor "

Manisa BBSK’ya transfer olmam  çok zorlu bir süreçti ama burayı çok istemiştim diyen Cemre Güneş imza töreni sonrasında,

“2. Lig’de altyapıda çok önemli başarılara imza atmak istiyorum. İkisinde de çok büyük hedeflerim var derece yapmak istiyorum bu sene. Manisa BBSK’ya transfer olmam  çok zorlu bir süreçti ama burayı çok istemiştim. Her şey şuan çok güzel gidiyor antrenmanlar olsun, çalışmalar olsun. Umarım bütün sezon boyunca böyle devam eder” dedi.

28Cb742A 9843 4Aa4 B776 7Ab979B23417

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU