Manisa Barosu’nda Ekim ayında başkanlık seçimi gerçekleşecek. 2021 yılından bu yana başkanlık görevini sürdüren Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

"Sizlerin takdiri ve desteği ile adayım”

‘Manisa’da Baro Var’ çıkarak takdir edilen bir baro olduklarını ifade eden Rona,  

“Her gün daha da büyüyen desteğiniz ile ülkede ses getiren, her masada, her alanda güçlü ve cesur baro olan, “ Berlin’ de Hakimler Var “ sözünün yansıması ile “ Manisa’ da Baro Var “ sloganı ile takdir edilen baro olduk. Sözümüzün izinde ilk günden beri taviz vermediğimiz dört ilkemiz Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet, Evrensel Hukuk ve Meslek Etiğine bağlılıkla şimdi daha güçlü geliyoruz. Adalet bakanlığına en çok başvurucu olan, mevzuat değişikliklerinde etkili, eğitimde öncü, hizmette güçlü, avukat haklarında cesur, duruşta saygın ve vakur baroculuk anlayışımızın devamı için onurla sürdürdüğüm Manisa Barosu Başkanlığına sizlerin takdiri ve desteği ile adayım.” ifadelerinde bulundu.

Destek isteyen Başkan Rona,

“Bugün, dün yaptığımız iyi şeylere katkı sunup güzelleştirecek yeni ve daha iyi bir şeyler için yola çıkıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR