KPSS giren memur adaylarını yalnız bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, memur adaylarına ikramda bulundu. Ayıca belediye ekipleri, sınava sınava yetişemeyecek durumda olan adayları araçlarıyla sınav noktalarına taşıdı. 

Büyükşehir, aileleride yalnız bırakmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kamu personeli olmak için ter döken memur adayları ve onları heyecanla bekleyen ailelerini yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından okullarda 5 bin kişilik su, 3 bin kişilik limonata, çay ve kahve ikramında bulundu.

Manisa Büyükşehir,  Kpss’de Tam Puan Aldı (4)

Yoğunluk olan duraklarda koordinasyon sağlandı

Öte yandan, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri ise caddelerde devriye gezerek, yolcu yoğunluğu olan durakları kooperatiflere bildirirdi, otobüslerin koordinasyonu sağladı. Ekipler, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları da araçlarıyla sınav giriş noktalarına taşıdı.
Vatandaşlar memnun
LGS ve YKS sınavlerında da aynı hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden öğrenciler ve veliler memnun. 
İkram dolayısıyla memnuniyetlerini belirten Fatma Kasap, 

“Bu sıcak günlerde memur adaylarına ferahlık olacak. Çok güzel bir hizmet. Büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz Ferdi Başkan’ımızı çok destekledik. Oğlum sınava giriyor bugün. Sınava gireceklere başarılar diliyorum.”

Manisa Büyükşehir,  Kpss’de Tam Puan Aldı (2)

Sınava giren memur adayı Okan Kayalı ise, uygulamanın yerinde bir hizmet olduğunu vurgulayarak,

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi

“Öğrenciler için sınav öncesi motivasyon açısından da güzel bir hizmet. Ben memnun kaldım.” İfadelerinde bulundu.

 Bir başka memur adayı Betül Kaygısız ise,

“KPSS sınavına giriyorum. Büyükşehir Belediyesi’ne bu uygulama için teşekkür ediyorum. Sınav öncesi beklemek, dinlenmek adına bizler için bir mola oldu. Çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Manisa Büyükşehir,  Kpss’de Tam Puan Aldı (1)

Muhabir: ALİ GÖZEN