Yunusemre’de yaşanacak elektrik kesintisinden 9 mahalle etkilenecek. Kesintilerin yaklaşık olarak 6 saat süreceği bildirilirken, 4 farklı ID ile gerçekleşeceği bildirildi.

Yunusemre’de meydana gelecek ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yaşanacak ilk elektrik kesintisinden 6 mahalle etkilenecek. GDZ elektrik kesintiler uzun süreceği için vatandaşların önlemini almasını belirtti. Kesinti başlama saati 09:00, bitiş saati ise 15:00 olarak bildirilirken, kesintiden etkilenecek mahalleler şu şekilde:

·        Pelitalan Mahallesi

·        Örencik Mahallesi

·        Demirci Mahallesi

·        Karaveliler Mahallesi

·        Müslih Mahallesi

·        Davutlar Mahallesi

Yunusemre ikinci elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek ikinci elektrik kesintisinin başlama saati 10:00 olurken, bitiş saati ise 16:00 olarak bildirildi. Kesintiden sadece bir mahalle etkilenecek.

·        Büyüksümbüller Mahallesi

Yunusemre’de yaşanacak üçüncü elektrik kesintisi

Yunusemre’de yaşanacak üçüncü elektrik kesintisinden de tek bir mahalle etkilenecek olup, kesintinin nedeninin şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olduğu bildirildi. Kesinti saat 10:00’da başlayacak, 16:00’da sona erecek.

·        Ortaköy Mahallesi

Yunusemre’deki son elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan son elektrik kesintisinin 6 saat süreceği bildirildi. 6 saatlik elektrik kesintisi saat 10:00’da başlayacak, 16:00’da sona erecek.

·        Seyitli Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY