Salihli'de çiftçiler için tarım yolları yenileniyor! Salihli'de çiftçiler için tarım yolları yenileniyor!

Manisa’da İyilik Derneği, bağış yapılan kurbanları  ihtiyaç sahibi insanlara  bu bayram da  dağıttı. Manisa iyilik gönüllüsü İsmail Hakkı Cambaz, Tanzanya’da gerçekleşen kurban organizasyonuna katılarak kesilen kurbanları ihtiyaç sahibi ailelere ullaştırdı. 

İyilik Derneği tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer  verildi:

"Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Afrikalı kardeşlerimizden, Tanzanya’dan selam var! Manisa İyilik Gönüllüsü İsmail Hakkı Cambaz!

Hocamız Tanzanya’da. 2024 kurban organizasyonu kapsamında ortak payımız iyilik olan bir Kurban Bayramı daha geride bırakırken Rabbim iyiliklere güzellikleri vesile eylesin.  

Türkiye'den, yurt içinde ve yurt dışında kesilen kurbanlarınız ile mazlum ve mağdur coğrafyalara, birlik beraberlik Kardeşlik adına, gönül Köprüsü kurdunuz.  Bu güzel hayırlara vesile olan tüm iyiliksever, bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.  

Kurban Bayramın İslam alemin kurtuluşuna daha nice sevgi ve merhamet dolu bayramlara ulaşmamızı yüce Mevla'dan niyaz ederiz. Selam ve dua ile Kalın sağlıcakla.”

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK