Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bugün meydana gelen elektrik kesintisi Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nide etkiledi. Elektrik kesintisinden dolayı oluşan elektrik dalgalanmalarından kaynaklandığı belirtilen arıza nedeniyle Manisa Merkez Efendi Devlet  Hastanesi'nde jeneratörler kısa süreliğine durarak teknik bir aksaklık ortaya çıktı. 

Nakil aracı olumsuz senaryoya karşı kapıda bekledi

19 Temmuz Cuma günü Yunusemre'de meydana gelen elektrik kesintisi sonrası Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde ki jeneratörler kısa süreli akasaklık sebebi ile çalışamadı. Jeneratörlerin kısa süreli çalışamamasından dolayı Manisa Merkez Efenei Devlet Hastanesi, yoğun bakım hastaları için nakil araçları  tedbir amaçlı hastane önünde hazır durumda bulundu. 

Mağduriyet ve olumsuzluk yaşanmadı

Meydana gelen Elektrik kesintisinden sonra Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde kısa süreli jeneratörler ile ilgli aksaklık yaşansa da Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, hastanede tüm hizmetlerin aksamadan devam ettiğini ve kesintiden dolayı mağduriyet ve olumsuzluk yaşanmadığını belirtti. 

Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca,  Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde meydana gelen kısa süreli aksaklık ile ilgili yaptığı açıklamada;

"19.07.2024 tarihinde saat 10.30 civarında Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi yerleşke bölgesi olan Manisa merkez Yunusemre İlçesi genelinde yaşanan elektrik kesintisi meydana gelmiştir.  Elektrik dalgalanmalarından kaynaklandığı belirtilen arıza sebebiyle hastane jeneratörlerinde teknik bir aksaklık ortaya çıkmıştır. Bu esnada yoğun bakım hastaları için hastane önünde hasta nakil ambulanslarımız tedbiren hazır durumda bekletilmiştir. Fakat arızanın kısa sürede giderilmesiyle durum normale dönmüş ve hastane içindeki tüm hizmetler aksamadan devam etmiştir. Elektrik kesintisinden kaynaklı herhangi bir mağduriyet ve olumsuzluk yaşanmamıştır. " ifadelerini kullandı

Şehzadeler dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi
Muhabir: RESULENUR KANTAR