Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu Başkan Durbay esnaf ve vatandaşlarla buluştu

 Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya, şehit ve gazi ailelerinin sorunlarını çözmek için 24 saat boyunca  hazır olduklarını söyledi. 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğiolarak dernek üyelerinin menfaati için çalşıştıklarını ve 30'da fazla özel işletme ile indirim protokolü imzaladıklarını söyleyen Başkan Kaya, dernek olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarınlarında oldularını vurguladı. 

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği’nden Üyelerine Yeni Imkanlar Ve Indirimler (3)

"Şehit aileleri ve Gazilerimiz için hastanelerde öncelik protokolü gerçekleştirdik"

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya, Manisa'da 30'dan fazla özel işeltme ve indirim ptotokü imzaladıklarını ve derneğe üye olan ailelerin bu indirimlerden yayralandığını söyleyerek;

"Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yanlarındayız.  Üyelerimizin yararına olan her şeyi destekliyoruz. özel işletmeler ile indirim protokolü imzalıyoruz. Manisa'da 30'dan fazla özel işletme ile indirim protokolü imzaladık.  Üyelerimiz bu indirimden faydalanıyor.  Bugünde Özel Şehzadeler Özel Eğitim Kursu ile indirim protokolü imzaladık.  Dernek üyelerimiz dernek üye kartları ile indirimli protokolü imzaladığımız yerlerden faydalanabilir. Şehit aileleri ve Gazilerimiz için hastanelerde öncelik protokolü gerçekleştirdik. Hastanelerde Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz artık sıra beklemiyor. Bu konuda bizlere destek olan Manisa Sağlık İl Müdürümüz Erol Karaca'ya teşekkür ederiz. Bugün Özel Şehzadeler Özel Eğitim Kursu ile imzaladığımız  indirim  protokolü   üyelerimize hayırlı olsun " ifadelerini kullandı.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği’nden Üyelerine Yeni Imkanlar Ve Indirimler (1)

"Kurum kontenjanının yüzde 3'ü kadar şehit çocukları ücretsiz hizmet alabilecek"

Özel Şehzadeler Özel Eğitim Kursu Kurucusu Mustafa Uğur, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile bugün imzalanan indirim protoklü hakkında yaptığı açıklamada;

"Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile imzaladığımız indirim protokolünde dernek üyelerine özel, 2024-2025 eğitim öğretim yılında güncel fiyat üzerinden yüzde 20 ve ayrıca yüzde 5 kardeş indirimi uygulanacak. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygun görünen kurum kontenjanının yüzde 3'ü kadar şehit çocukları ücretsiz hizmet alabilecek. Tüm Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyelerine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği’nden Üyelerine Yeni Imkanlar Ve Indirimler (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR