Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 19 Eylül elektrik kesintisi

Manisa’nın Soma ilçesinde düğünlerde ve özel günlerde havai fişek kullanımı yasaklandı. Soma Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda ilçede havai fişek kullanımı yasaklandı. Hem çevre hem de insan güvenliği için tehlike oluşturmasından dolayı havai fişeklerin kullanımı 13 Ağustos Salı gününden itibaren yasaklanacak. Soma Belediyesi vatandaşların bu kurala uymaları için uyarıda bulundu. 


“Bundan böyle ilçemizde kesinlikle yasaktır”

İlçe Meclisi tarafından alınan bu karar doğrultusunda, yasağa uymayan vatandaşlara yasal işlem başlatacaklarını duyuran Soma Belediyesi; 


“Soma Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda, düğünlerde ve özel günlerde havai fişek atılması tamamen yasaklanmıştır. Hem çevre güvenliği hem de vatandaşlarımızın can güvenliği için tehlike oluşturan bu uygulama, bundan böyle ilçemizde kesinlikle yasaktır.”  ifadelerine yer verildi. 


“Yasağın ihlali durumunda yasal işlemler başlatılacaktır”

Belediyeden yapılan duyuruda güvenliğin her şeyden önce geldiği vurgulanarak;


“Vatandaşlarımızın bu yasağa uymasını ve kurallara riayet etmesini önemle rica ediyoruz. Unutmayalım ki, güvenliğimiz her şeyden önce gelir. Yasağın ihlali durumunda yasal işlemler başlatılacaktır.” açıklamalarında bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklama da son olarak şu ifadelere yer verildi;
Soma Belediyesi olarak, daha huzurlu ve güvenli bir Soma için yanınızdayız. Kurallara uyarak, hep birlikte daha mutlu günlere...
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU