Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafında yürütülen Türkiye İklim ve Akıllı Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi kapsamında Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde görevli Mahalle Muhtarlarına yönelik toplantı yapıldı.

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (9)

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye İklim ve Akıllı Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi kapsamında Manisa’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toprak Etüt ve Sınıflandırma; Toprak Analizleri ve Detaylı Dijital Toprak Haritalarının Hazırlanması hakkında Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (7)

Soma Haluk Levent'le coştu Soma Haluk Levent'le coştu

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde bulunan 100. Yıl Konferans Salonunda düzenlenen konferansta açılış konuşmasını Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk yaptı. Öztürk’ün, konuşmasının ardından Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevli Öğretim Üyesi Dr. Levent Atatanır, Bakanlık tarafından ülke genelinde uygulanan Türkiye İklim ve Akıllı Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi ve arazilerde gerçekleşecek toprak analizleri hakkında bilgi verdi.

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (5)

Toprak analizleri için arazi çalışması yapıldı

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen programın sonunda Ahmetli İlçesi Karaköy Mahallesi’nde bulunan arazilerde toprak analizi gerçekleştirildi. Arazide toprak sınıflandırılması yapılması amacıyla profil açılarak katmanlardan toprak numuneleri alınarak analizler yapıldı. 

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (6)

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Ahmetli İlçesi Karaköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen arazi çalışmalarına, Manisa İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Gök, Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Ahmet Başaran, Ahmetli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Yasak, Öğretim Üyesi Dr. Levent Atatanır, firma yetkilileri ve teknik personellerin katıldı.

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (4)

Manisa’da Toprak Analizleri Yapıldı (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR