Manisa’nın Yunusemre ilçesinde GDZelektrik tarafından planlı elektrik kesintileri meydana gelecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintileri 4-6 saat sürecek. Yunusemre’de 3 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yunusemre’de meydana gelecek olan elektrik kesintileri kaç saat sürecek? Kesintiden nereler etkilenecek ve kesinti saat kaçta başlayacak? İşte detaylar….

Yunusemre’deki ilk kesinti

Yunusemre’de bugün meydana gelecek olan elektrik kesintisi 6 saat sürecek. 6 saatlik kesintiden bir mahalle etkilenecek. Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle meydana gelecek olan elektrik kesintisi saat kaçta başlayacak? Yunusemre’de bugün meydana gelecek olan elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek. Yunusemre’deki kesintiden ise etkilenecek yerler şöyle;

  • Demirci ( demirdi demirci Demirci Köyü İç Yolu KAĞAN 1 DEMİRCİ )

Yunusemre’deki 2’nci kesinti

Yunusemre’de bugün meydana gelecek olan 2’nci elektrik kesintisi saat 07.00’de başlayacak ve saat 13.00’e kadar devam edecek. Meydana gelecek olan 6 saatlik kesintiden ise Üçpınar mahallesi etkilenecek.

Turgutlu’da icradan satılık tarla Turgutlu’da icradan satılık tarla

Yunusemre’deki son kesinti

Yunusemre’de bugün meydana gelecek olan son kesintiden hangi mahalle ve sokaklar etkilenecek? Yunusemre’deki son kesinti kaç saat sürecek? İşte detaylar…

Yunusemre’de bugün meydana gelecek olan son kesintiden Kocakoru ve Üçpınar mahalleleri etkilenecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintisi saat 13.00’de başlayacak ve saat 14.00’e kadar devam edecek. Son kesinti yaklaşık 1 saat  sürecek. 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU