Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ve geçtiğimiz  günlerde Aydın’a atanan Bayram Işık için veda yemeği düzenlendi.

Özel gündem maddesiyle toplanan Türk Eğitim Sen Manisa Şubesi, şube müdürlüğü rotasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Bozdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Bayram Işık için veda yemeği düzenlendi.  Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, Aydın’a atanan Bayram Işık için özel bir konuşma yaptı.

“Müdürümüz için bir veda yemeği tertip ettik”

Başkan Özgürler konuşmasında Işık’ın Manisa için yaptığı çalışmalarının takdir edilmesin gerektiği söyleyerek;

“Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapmakta olan değerli büyüğümüz, eğitim camiasının duayeni, akil kişisi Bayram Işık'ı Aydın ili Bozdağ  ilçesine şube müdürü olarak göndermenin, bu anlamda  ondan ayrılmanın hüznü ve burukluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kendisine duyduğumuz saygı ve sevgi yanında, hepimiz için fedakarane  çalışmalarını takdir etmek, onu yüzünde ve gönlünde güzel bir tebessüm ile uğurlamak amacıyla bugün hep birlikte olup, Müdürümüz için bir veda yemeği tertip ettik.” Dedi.

Sınava geç kaldı kabahati halk otobüsünde buldu Sınava geç kaldı kabahati halk otobüsünde buldu

“Bayram Işık bir rol modeldi”

Bayram Işık’ın atanmasına rağmen her zaman anılarında yaşayacaklarını söyleyen Başkan Özgürler; “Bayram Işık müdürümüz hepimiz için örnek bir kişilik ve eğitim camiasında bir rol modeldi. Manisa eğitim camiasına ve teşkilatımıza kattığı değeri hepimiz çok iyi biliyoruz, yeni görev yapacağı ilde de aynı başarılı çalışmaları yapacağına yürekten inanıyoruz. Fiziken bir ayrılık yaşasak da Bayram müdürümüz her zaman bizim  anılarımızda olacak ve onunla iletişimimiz her daim sürecek. Değerli abimiz, büyüğümüz ve emektarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarken yeni görevinde, görev yerinde yürekten başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Muhabir: ELİF YILDIRIM