Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Manisalı çiftçiler için bu yıl tam bir kriz yılı olmaya devam ederken Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden çiftçileri sevindirecek müjdeli haber geldi.


Manisalı çiftçiler bu yıl hayal kırıklığına uğradı!

Tariş’in açıkladığı fiyat sonrası Manisalı çiftçiler büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Sadece üzüm için değil domates ve karpuz üreticileri içinde durum bu yıl pek parlak geçmedi. Geçen gün Manisalı karpuz üreticisi 1 milyon 500 bin TL’lik masraf yaptığı 600 ton karpuzu, alıcıdan 300 bin TL’lik fiyat geldiği için vatandaşlara dağıttı. 

Manisalı Çiftçilere 40 Milyon Tl’lik Büyük Destek (4)


Çiftçiler için kabus geçen yılın ardından Başkan Zeyrek’ten müjde!

Manisalı çiftçiler için bu yıl pek parlak geçmezken Manisa Büyük Şehir Belediyesi’nden müjdeli haber geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve ziraat odası başkanları bir toplantı gerçekleştirdi. Alın teriyle üreten çiftçimizin yanındayız mottosuyla başlayan toplantı sonunda müjdeli haber Başkan Zeyrek’ten geldi. Başkan Zeyrek ziraat odası başkanları ile yapılan toplantıdan sonra Manisalı çiftçilere 40 milyon TL’lik destek sağlanacağını açıkladı. 

Manisalı Çiftçilere 40 Milyon Tl’lik Büyük Destek (2)

Manisalı Çiftçilere 40 Milyon Tl’lik Büyük Destek (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU