Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Berk Mersinli, ilçede yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Mersinli,  pazar esnafını tek tek ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Mersinli, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.


Laleli Cumartesi Pazarında esnafları ile bir araya gelen Mersinli, esnaflara bol kazanç dileklerinde bulundu.


Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Mersinli, 7'den 70'e yoğun ilgiyle karşılandı. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Mersinli;

 "Bugün Laleli Cumartesi Pazarımızda bulunan esnafımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik ve not aldık. Çözümü için Başkan olmam durumunda ne gerekiyorsa yapacağız. Herkesin gönlü ferah olsun" dedi.

Mersinli, esnaf ziyaretlerinde şu konuları ele aldı:

Pazar yerlerinin düzenlenmesi
 Pazar yerlerinde altyapı çalışmalarının tamamlanması,Pazar yerlerinde güvenlik önlemlerinin artırılması, Pazarcı esnafına yönelik desteklerin artırılması gibi pek çok konuyu ele aldı.
Mersinli, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek;

 "Esnafımız bizim baş tacımızdır. Onların sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi

Esnaflar, Mersinli'nin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek;

"Başkanımız Berk Mersinli'nin seçimlerde kazanacağına inanıyoruz. Kendisi esnafımızın sorunlarını biliyor ve çözüm için elinden geleni yapacağını söyledi. Bize güven veriyor" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Canan Sürgit