Manisa’da Cumhuriyet’in 101’inci yılı senfoni ile kutlanıyor Manisa’da Cumhuriyet’in 101’inci yılı senfoni ile kutlanıyor

Ziyarette, MESOB Başkanvekili ve Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ile MESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin de vardı.

Meskob Başkanı Bulgay, Ilk Esnaf Odası Ziyaretini Geriter’e Yaptı (4)

MESKOB Başkanı Destan Bulgay, kendilerini kabul eden Başkan Geriter ve ekibine teşekkür ederek, esnaf odaları ziyaretlerine ilk MESOB’dan başladıklarını belirtti. Bulgay konuşmasında, “Sizler, bizlere ilk hayırlı olsuna gelen başkanımızsınız. Bu nedenle iadeyi ziyarete sizden başlamak istedik. Daha sonra diğer oda başkanlarını da ziyaret edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerimizle esnaf teşkilatıyla istişarelerde bulunacağız. Sizler, uzun yıllar esnaf teşkilatına yön veren bir başkan oldunuz ve teşkilatımıza büyük katkılar sağladınız” ifadelerinde yer verdi.

Meskob Başkanı Bulgay, Ilk Esnaf Odası Ziyaretini Geriter’e Yaptı (2)

MESOB Başkanı Hasan Geriter de Bulgay ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Geriter, “Esnaf ve sanatkarın temel desteklerinden biri olan Kredi ve Kefalet Kooperatifleri, esnafımızın ekonomik gücünü artırmada önemli bir rol oynuyor. Bu nedenle yaptığınız çalışmalar ve esnafımıza verdiğiniz destekler için teşkilatımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Meskob Başkanı Bulgay, Ilk Esnaf Odası Ziyaretini Geriter’e Yaptı (1)

Muhabir: SUDE SARUHAN