'Yaz Okulu Mezuniyet Gecesi'ne katılan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde yer alan kültür ve sanat merkezlerinde yaz okulu dönemini tamamlayan çocuklar, Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikle mezun oldular.

Mezuniyet Gecesine Başkan Balaban Katıldı (1)-1

Katılım ve ilginin yoğun olduğu gecede ilk olarak resim sergisi açılışı, satranç turnuvası finalleri yapılırken, müzik dinletisi, cimnastik, kukla ve sihirbazlık gösterileri gerçekleşti. Kaligrafi öğretmenleri ve öğrencileri, programa katılan çocukların isimlerini yazarak kişilere hediye etti.

Mezuniyet Gecesine Başkan Balaban Katıldı (1)

İlçede yaşayan çocukların bilim, sanat ve spor alanında gelişim imkanı olduğunun vurgulayan Başkan Balaban,

"Bir toplumda bilim, sanat, spor gelişmedikçe o toplum gelişemez ve uygarlaşamaz. Yunusemre Belediyesi olarak bu olgulara önem veriyoruz. Yuntdağı'na bugüne kadar gitmeyen müzik, sanat, spor, tiyatro ve sinema etkinliklerini taşıdık. Velilerimizle dayanışma içinde olarak çocuklarımızın yaz dönemini dolu dolu geçirmesini sağladığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Mezuniyet Gecesine Başkan Balaban Katıldı (2)

Eğlenceli ve renkli gecen mezuniyet gecesinde Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi serap balaban dans etti. Gecede gerçekleştirilen yarışmacılara ödül verilirken mezun öğrencilere mezuniyet ve başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet Gecesine Başkan Balaban Katıldı (3)

Geceye ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar Şıktaş ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik de katıldı.

Muhabir: ELİF YILDIRIM