Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde 17’nci Altın Üzüm Festivali çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Saruhanlı’da bu yıl 17’ncisi düzenlenen Altın Üzüm Festivali kapsamında  ilçe genelinde her yaş grubunun katılım sağlayabileceği etkinler düzenlenmeye devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen festivalde, ilçe merkezine hediyelik eşya stantları ve lunapark kuruldu. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören lunapark ve hediyelik eşya stantlarının önünde kuyruk oluştu.

Manisa’nın bitmeyen çilesi! Otobüs sorunu Manisa’nın bitmeyen çilesi! Otobüs sorunu

O Ilçeye Lunapark Kuruldu! (8)

Aileleri ve arkadaşları ile birlikte lunaparka gelen vatandaşlar, hediyelik eşya stantlarından alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

İlçede 24 Eylül Salı gününe kadar açık kalacak olan hediyelik eşya stantları ve lunapark, Saruhanlı'ya renk kattı. Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’da vatandaşların bu neşesine ortak oldu Lunapark ve stantları gezen Başkan Cıllı vatandaşlarla sohbet etti.

O Ilçeye Lunapark Kuruldu! (7)

"Üzümün daha geniş çevrelere duyurulması için festivali düzenliyoruz"

Başkan Cıllı, Saruhanlı’nın coşkulu bir hafta geçirdiğini açıklayarak;

"Saruhanlımız çok keyifli bir hafta geçiriyor. Kültür ve Sanat etkinliklerimiz devam ediyor. Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde yöremizin temel geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için bu festivali düzenliyoruz. Bu noktada festivalimizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

O Ilçeye Lunapark Kuruldu! (6)

O Ilçeye Lunapark Kuruldu! (5)

O Ilçeye Lunapark Kuruldu! (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM