Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Vestel Manisa Yarı Maratonu’nu bu yıl da gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan Yarı Maratonu’na, CHP  Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yarı Maratonu’nu Özgür Özel başlattı. Manisaspor’un eski günlerine dönmesini temmeni eden CHP Lideri Özel, Manisaspor’un eski günlerine dönmesini istediklerini kaydetti. 

Özgür Özel’den Manisaspor açıklaması: “Biz doğuştan Manisaspor’luyuz”

“Yarı maratonun açılışını yaptık”

Manisa Yarı Maratonu hakkında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Manisa Maratonu. Manisa Büyükşehir tarafından sponsorları tarafından düzenlenen ve Manisa'ya güç veren, güç katan Manisa'yı hak ettiği yerlere ulaşması için, hem yurt içinde, hem yurt dışında tanınmasını sağlayan çok önemli bir etkinlik. Ona da kendi memleketimin seçim bölgem olduğu için sayın başkanların daveti üzerine, geldik belediye başkanlarımızla birlikte.  Biraz önce Yarı Marato’nun açılışını yaptık. Birazdan da halk koşusunun açılışını yapmak üzere buradayız” diye konuştu. 

Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulunu seçti Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulunu seçti

Özgür Özel’den Manisaspor açıklaması: “Biz doğuştan Manisaspor’luyuz”

“Bizim kundaklarımız Manisaspor formasıdır”

Yarı Marotonu’na Manisaspor amblemli eşofmanlarıyla gelen CHP Lideri Özel, “Biz doğuştan Manisaspor’luyuz. Benim bulunduğum yerden 250 metre aşağıdaki Manisa doğum evinde doğdum ben. 150  metre ötesi de başkanımla birlikte nüfusa kayıtlı olduğumuz mahalle, Nişancıpaşa mahallesi. Bizim kundağımız Manisaspor. Yani öyle eşofmanımız değil. Bizim kundaklarımız Manisaspor formasıdır. O yüzden bütün Manisalıların Manisaspor'a sonuna kadar destek vermesi, eski günlerine burada Avrupa maçlarına oynandığı günlere, üç büyüklerin mağlubiyet alıp gittikleri günlere Manisaspor'un geri dönmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

biz doğuştan manisasporluyuz
 

Özgür Özel’den Manisaspor açıklaması: “Biz doğuştan Manisaspor’luyuz”

Muhabir: ALİ GÖZEN