Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan İbrahim Özkan, çalışma saatleri içerisinde örnek bir davranış sergiledi. Salihli Belediyesi personeli Özkan dün içinde yaklaşık 9 bin 400TL nakit para bulunan bir cüzdan buldu.  Cüzdanı gördüğü gibi zabıta ekiplerine teslim etti.

"Kaybettiğini fark ettiğimizde çok endişelendik"

Çalışma saatleri sırasında buluğu cüzdanı Zabıta Amiri Hüseyin Şenol’a teslim eden Özkan, cüzdanın sahibine sağ salim ulaştırılmasını sağladı.
Cüzdanın asıl sahibinin babası olduğunu söyleyen İsmail Akkuş, belediyeye ve İbrahim Özkan’a teşekkür ederek;

“Cüzdanın asıl sahibi babam. Kaybettiğini fark ettiğimizde çok endişelendik. Ancak dürüst bir belediye çalışanının bulması ve zabıtaya teslim etmesi bizi çok mutlu etti. Salihli Belediyesi’ne ve özellikle İbrahim Özkan’a bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı! OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı!

"Bu tür davranışlar, toplumumuzda güven duygusunu pekiştiriyor"

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, belediye olarak ne kadar bilinçli ve sorumluluk bir sahibi ekibe sahip olduklarını söyledi. İbrahim Özkan’ın örnek davranışı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Nurlu,

“İbrahim Özkan kardeşimizin bu duyarlı davranışı, Salihli Belediyesi olarak ne kadar bilinçli ve sorumluluk sahibi bir ekibe sahip olduğumuzu gösteriyor. Bu tür davranışlar, toplumumuzda güven duygusunu pekiştiriyor. İbrahim Özkan’a bu örnek davranışı için teşekkür ediyor, kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Salihli'de Örnek Davranış Bulunan Cüzdan Zabıta Ekiplerine Teslim Edildi (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM