Manis'nın Salihli ilçesine bağlı Kurşunlu mahallesinde dün öğlen saatlerinde yangın çıktı.  Salihli’nin en büyük piknik alanlarından biri olan Kurşunlu’da ün öğlen saatlerinde yangın çıktı.

Salihli’de Yangın! Başkan Nurlu Incelemelerde Bulundu (7)

Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü

Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa sürede yangın bölgesine intikal etti. Ekiplerin yoğun çabası sonucunda yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Salihli’de Yangın! Başkan Nurlu Incelemelerde Bulundu (6)

Başkan Nurlu yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, yangın bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yangın bölgesinde vatandaşlarla konuşan Başkan Nurlu vatandaşları aha duyarlı olamaya davet etti. Bölgede inceleme yapan Başkan Nurlu,  yeşil alanların geleceğimiz olduğunu vurguladı.

250 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı, yakalandı 250 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldı, yakalandı

Salihli’de Yangın! Başkan Nurlu Incelemelerde Bulundu (3)

"Geleceğimize birlikte sahip çıkalım"

Yaptığı incelemelerden sonra Başkan Nurlu, vatandaşlara gelecek nesiller daha güzel bir Salihli bırakmak için duyarlı olmalıyız diyerek;

"Ormanlarımız, yeşil alanlarımız bizim geleceğimizdir. Bu sıcak havalarda daha duyarlı olarak geleceğimize birlikte sahip çıkalım. Ormanlık alanlarda hiçbir atık bırakmayarak, ateş yakmayarak ve sigara izmariti atmayarak doğamızı koruyabiliriz. Gelecek nesillere daha yeşil ve güzel bir Salihli bırakmak için daha duyarlı olmalıyız. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Salihli’de Yangın! Başkan Nurlu Incelemelerde Bulundu (1)

Salihli’de Yangın! Başkan Nurlu Incelemelerde Bulundu (4)

Muhabir: ELİF YILDIRIM