Saruhanlı’nın Büyükbelen mahallesinde yaşayan vatandaşlar uzun zamandır ekmek fırını olmadığı için, ekmek temin etmekte sıkıntı yaşıyor. Saruhanlı’nın Büyükbelen mahallesinde uzun süredir devam eden bu sıkıntı için Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, kolları sıvadı.

Büyükbelen’in kanayan yarası haline gelen sıkıntıyı çözmek için ekmek fırını ihalesi yapılacağını açıklayan Başkan Cıllı, ihalenin 12 Eylül’de yapılacağını açıkladı.

457037103 832259539089557 4787307117892798606 N

Başkan Cıllı’nın talimatı ile Büyükbelen mahallesinde yaşayan vatandaşların ekmek sıkıntısına çözüm olacak ekmek fırın ihalesi belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak. Belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak ihale ile mahalleye ekmek fırını kazandırılacak.

Saruhanlı’da ekmek sıkıntısına son! Ekmek Fırını ihalesi yapılacak

İhale alanında yer alan bilgilere göre, ekmek fırınının Büyükbelen’de 933 metrekare alan üzerine inşa edilmesi planlanıyor ve inşaat alanı ise 308 metrekare alana sahip olacak.

İhale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten 3 gün içinde yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak. Yer tesliminden sonra 80 takvim günü içinde işin yapımı tamamlanacak.

Saruhanlı’da ekmek sıkıntısına son! Ekmek Fırını ihalesi yapılacak

"Ekmek temini konusunda sıkıntı yaşamayacak"

Başkan Cıllı Büyükbelen’in kanayan yarası haline gelen sorunu çözmek için kolları sıvadıklarını açıkladı. Büyükbelen’in ekmek temin etmek konusunda sıkıntı yaşamayacağını ifade eden Başkan Cıllı;

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

"Belenimizi bu sorundan kurtarmak için kollarımızı sıvadık. Hayırlı olsun. İnşallah Büyükbelen bundan sonra ekmek temini konusunda sıkıntı yaşamayacak" dedi.

Muhabir: ELİF YILDIRIM