Manisa’nın Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde 23 Ağustos Cuma günü planlı elektrik kesintileri meydana gelecek.  Elektrik kesintisinden Akhisar’da 4 mahalle, Şehzadeler’de ise 2 mahalle etkilenecek. Her iki ilçede de kesintiler 6 saat sürecek. 
İşte Akhisar ve Şehzadeler’deki kesintilerin detayları….

Akhisar elektrik kesintisi 

Akhisar’da bugün (23 Ağustos Cuma) meydana gelecek elektrik kesintisinden 4 mahalle etkilenecek. Elektrik kesintileri GDZelektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları  nedeniyle meydana gelecek. 

Akhisar’daki ilk kesinti 

Akhisar’daki ilk kesinti saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. İlk kesintiden 2 mahalle etkilenecek. İşte Akhisar’daki ilk kesintiden etkilenecek yerler;

  • Medar
  • Seyit Ahmet

Akhisar’daki son kesinti 

Akhisar’daki son kesinti Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle meydana gelecek. Saat 09.00’da başlayacak kesinti saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik kesintiden Sazoba ve Akselendi mahalleleri  etkilenecek. 

Şehzadeler’deki elektrik kesintisi 

Şehzadeler’de bugün GDZelektrik tarafından 2 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek. Elektrik  kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek. Yaklaşık 6 saatlik kesintiden 2 mahalle etkilenecek.

Şehzadeler’deki ilk elektrik kesintisi 

Şehzadeler’de bugün gerçekleşecek elektrik kesintisinden 1 mahalle etkilenecek. Kesinti saat 09.00’da başlayacak ve saat 15.00’e kadar devam edecek.  Yaklaşık 6 saatlik bir kesinti meydana gelecek. Kesinti id’si 3164019 olan kesintiden hangi  mahalle ve sokaklar etkilenecek? İşte Şehzadeler’deki ilk kesintiden etkilenecek yerler;

Yarı Maratonu, spor tutkunlarını bir araya getirdi Yarı Maratonu, spor tutkunlarını bir araya getirdi

Şehzadeler’deki son kesinti  

Şehzadeler’de bugün meydana gelecek son elektrik kesintisi 6 saat sürecek. Saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisi saat 15.00’e kadar devam edecek. İşte Şehzadeler’deki son kesintiden etkilenecek yerler;
Selimşahlar ( Sümbül Sk. Selvi Sk. BELEDİYE Pehlivan Sk. Kayalar Sk. Karçam Sk. Güven Sk. Efe Sk. Akçan Sk. Akgün Sk. Akay Sk. çınar_1 sümbül salkım Özen Sk. palme )
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM