Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Dairesi kapsamında yolları yenilemeye ve Manisa halkına daha güzel yaşam ve ulaşım imkanı sağlamaya  devam ediyor. 

Şehzadeler Belediyesi Yolları Yeniliyor (3)

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Dairesi hız kesmeden ilçedeki yolları yenilemeye devam ediyor. Şehzadeler halkına her zaman en güzel hizmeti vermeye devam eden Şehzadeler belediyesi vatandaşların yaşam alanlarının aha temiz olmasıkonusunda özen gösteriyor. Yollardan oldukça şikayet olan Şehzadeler'de yaşayan vatandaşların sesini duyan Şehzadeler Belediyesi hız kesmeden asfalt olmayan ya da eski taşlı yolları düzenlemeye devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına kısa sürede çözüm bulan Şehzadeler Belediyesi yaptığı hizmetlerden dolayıda vatandaşlardan oldukça memnun. 

Şehzadeler Belediyesi Yolları Yeniliyor (1)

"Yenilenen yollarda adım atarken yıldız gibi hissedin"

Son olarak yolları yeniden düzenleyen Şehzadeler Belediyesi yaptıkları düzenleme ile ilgili açıklamada;

"Yollarımızı daha güzel ve güvenli hale getiriyoruz. Bu süreçte adeta bir yapboz çözüyoruz! Yenilenen yollarımızda yapacağınız yürüyüşler, araç sürüşleri daha keyifli olacak.  Yenilenen  yollarımızda adımlarınızı atarken kendinizi bir yıldız gibi hissedin, enerjinizi ve kararlılığınızı ortaya koyun!" ifadelerini kullandı.

Şehzadeler Belediyesi Yolları Yeniliyor (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR