Şehzadeler Belediyesi, yeşil alanları korumak ve güvenli tutmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeşil alanlara özellikle önem veren Şehzadeler Belediyesi ilçenin dört bir yanında bulunan yeşil alanların bakımlarını özenle yapıyor. 

Şehzadeler Belediyesi'nden Yeşil Alanlara Titiz Bakım (2)

İlçe pırıl pırılbir görünüm kazanıyor

Geleceğe daha güzel ve daha temiz bir  şehir bırakmak için uğraşan Şehzadeler Belediyesi ekipleri çalışmalarını titiz  bir şekilde devam ettiriyor.  Belediyenin yaptığı bakım ve onarımlar sonrası vatandaşlar parklar ve bahçelere rahat rahat çıkabiliyorlar. İlçe pırıl pırıl bir görünüm kazanırken, vatandaşlar da bu güzel havanın tadını çıkarıyor. 

Şehzadeler Belediyesi'nden Yeşil Alanlara Titiz Bakım (1)

"En güzel temizlik, en başta kirletmemektir"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yapılan bakım çalışmaları ile  ilgili yaptığı açıklamada;


"Ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında yeşil alan düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Çevremizi ancak hep birlikte gereken özeni göstererek koruyabiliriz. Unutmayalım ki en güzel temizlik, en başta kirletmemektir. Parklarımızı, bahçelerimizi temiz tutarsak ve buralardaki ekipmanlara zarar vermezsek, yeşili koruyarak hep birlikte çok güzel bir çevreye sahip oluruz," ifadelerine  yer verdi. 

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır

Şehzadeler Belediyesi'nden Yeşil Alanlara Titiz Bakım (4)


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU