Şehzadeler ilçesinin kent olarak görünümünün ve yaşam alanı olarak düzenine önem veren Başkan Durbay, belediye olarak altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehzadeler Belediyesi’nde bulunan 67 mahallede Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri çalışmalarını büyük bir titizlikle devam etmekte.

Şehzadeler’de Hizmet Seferberliği (2)-1

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü bünyesinde yer alan ekipler, kaldırım ve yol onarımlarının yanı sıra ağaç budama ve çim biçme çalışmaları gerçekleştirerek, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Ayrıca ova yollarının düzenlenmesi için de çalışmalara devam eden ekipler üreticilerin tarım alanlarına ulaşımında rahatlığı amaçlıyor.

Şehzadeler’de Hizmet Seferberliği (1)-1

Hizmette kalite

Çalışmaların Şehzadelerde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,

Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak Manisa'da orman yangınlarıyla mücadele daha etkin olacak

“Amacımız, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak. Her mahallemizde ihtiyaçlara yönelik projeler üreterek, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlaması için büyük bir önem taşıyor. Şehzadeler Belediyesi olarak, mahallelerimizdeki ihtiyaçlara yönelik hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” ifadeleri kullandı.

Şehzadeler’de Hizmet Seferberliği (2)

Vatandaşların taleplerini göz önünde bulunduran Başkan Durbay,

“Hedefimiz, sadece bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil, gelecekte de sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmak” şeklinde konuştu.

Şehzadeler’de Hizmet Seferberliği (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR