Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Çukurambar semtinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ateş’in öldürülmesine ilişkin 12’si tutuklu toplam 22 sanığın davası bugün görüldü. yargılanmasına Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görülen davada kararın açıklanmasının ardından Sinan Ateş’in ailesine saldırı girişiminde bulunuldu. Abla Selma Ateş’e yönelik yapılan saldırının ardından anne Saniye Ateş ise yaşanan olayların ardından hastaneye kaldırıldı.

Bakanlığın hileli gıda listesinde Manisa'dan firma var! Bakanlığın hileli gıda listesinde Manisa'dan firma var!

“Soyumuzu mu kurutacaklar?”

Ayşe Ateş, yaşanan olayların ardından sosyal medya platformu X’te bir açıklama yaptı. Devlet Bahçeli’nin kendilerini hedef gösterdiğini ifade ederek;

“Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi. Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul Gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fizikî müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı?  Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz.  Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi? Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?”

Kaynak: HABER MERKEZİ