Manisa’nın Soma ilçesinde uzun zamandır şikayetlere neden olan aydınlatma direkleri yenilendi. Soma’da vatandaşlar tarafından uzun yıllardır şikayet edilen ve bakımı yapılmayan aydınlatma direkleri yenilenmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Soma’da bozuk olan direkleri yenileyerek önemli bir iyileştirme çalışmasına imza attı.

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır

Soma’da Atatürk Caddesi Yenilendi (3)

Yenilenen direklerin ardından, Atatürk Caddesi’nde aydınlatma standartları yükseldi. Caddenin görünümü daha estetik bir hale getirildi. Belediye ekipleri, çalışmaların devam edeceğini ve Soma’yı daha da güzelleştirmek için farklı projelerinin olduğunu vurguladı.

Soma’da Atatürk Caddesi Yenilendi (4)

"Soma’mızı daha güzel görünüme kavuşturacağız"

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Atatürk Caddesi’nde yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından bir açıklama yaptı. Başkan Okur, proje üretmeye devam edeceklerini açıklayarak;

“Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Caddesi’nin orta refüjündeki arızalı ve yanmayan aydınlatma direklerini yenileyerek önemli bir iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. İlçemizi güzelleştirmek için benzer çalışmalara devam edeceğiz. Soma’mızı daha güzel görünüme kavuşturmak amacıyla proje üretmeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Soma’da Atatürk Caddesi Yenilendi (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM