Manisa Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesinde, mahalle muhtarı Barış Baş bir ilke imza attı ve toplu sünnet töreni gerçekleştirdi.

 

Spil Mahalle muhtarı Barış Baş'ın düzenlediği, 52 çocuğun sünnet olduğu toplu sünnet şölenine Manisa protokolünden birçok isim katıldı.

 

Spil Mahallesi düğün alanında gerçekleştirilen toplu sünnet şöleni saat 17.00'de mevlidi şerif ile başladı. 

 

Engelli gönüllü,  SMA'lı bebek için pazar pazar bağış topluyor Engelli gönüllü, SMA'lı bebek için pazar pazar bağış topluyor

17.00'de başlayan mevlidi şerifin ardından saat 19.00'da düğün başladı.  Mutluluğu yüzlerinden okunan sünnet çocuklarının her biri ile tek tek ilgilenen Barış Baş; "tek temennim çocuklarımız mutlu olması ve güzel bir gelecekleri olması, evlatlarımızı neşe içerisinde görmek herşeye değer" dedi.

 

“Bir hayal vardı bunu gerçekleştirdik”

Yaptığı örnek davranış ile mahalle halkı tarafından takdir gören Spil Mahallesi Muhtarı Barış Baş sözlerine şöyle devam etti; “Bir hayal vardı bunu gerçekleştirdik. Mahallemizde bulunan çocuklarımızın geleceğe dair hayırlı güzel bir evlat olabilmesi için ilk adımın atılmasına kendi adıma vesile olmak istedim. Bu durumdan çok mutluyum. İnşallah bu evlatlarımız vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olur.” 

 

Manisa protokolü yalnız bırakmadı

Spil Mahallesi düğün alanında yapılan toplu sünnet şölenine Manisa protokolü de katılarak Mahalle muhtarı Başı ve sünnet çocuklarının ailelerini yalnız bırakmadı. Törene katılan Ak Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç , Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan sünnet olan çocuklarla tek tek ilgilendi ve güzel dileklerde bulundular.

Ayrıca toplu sünnet şölenine; MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Şoförler Cemiyeti Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün ve birçok vatandaş katıldı.

[ilgili-haber=32337]