Bakan Yerlikaya Duyurdu!  Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır şehit oldu Bakan Yerlikaya Duyurdu! Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır şehit oldu

Manisa Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle kabul töreni düzenledi. Ordu Evinde düzenlenen törene, Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, şube müdürleri ve çok sayıda gazi katıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Manisa Valisi Enver Ünlü görevden alınarak yerine Konya Valisi Vahdettin Özkan atandı. Bu sebep veda konuşması yapan Vali Enver Ünlü, gözyaşlarına hakim olamadı.

Vali Ünlü'nün Gözyaşları! Ağlayarak Böyle Veda Etti (5)

"Bu şehire hizmet etmek benim için onurdu"


Manisa Valisi Enver Ünlü,  19 Eylül Gaziler Günü kabul töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Vali Ünlü, Manisa'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve şehri çok özleyeceğini dile getirdi. Ünlü, "Gaziler günü 19 Eylül benim göreve başladığım 13'üncü ayım dolduğu gün. 13 ay şehzadeler şehrinde güzel Manisa'mızda 710 yıllık Türk ve İslam beldesinde sizlere hizmet etmekten büyük onur duyduğumu ifade ederek şahsım, sevgili ailem adına bize gösterdiğiniz gösterdiğiniz sabır, anlayış, tahammül için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu toprakları bize vatan kılan Saruhan Bey'imizi saygıyla, rahmetle anıyorum. Burada saltanat tecrübesi kazanan Fatih Sultan Mehmet'i çağ açıp çağ kapatan o büyük komutanı büyük sultanı,  Kanuni Sultan Süleyman'ı, burada yetişip devlet yöneten kahraman şehzadeleri,  büyük devlet adamlarını da bu vesileyle saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum. Onların gölgesinde hizmet etmek bu güzel şehzadeler şehrine hizmet etmek, benim için büyük onurdu. Beni bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı'mıza, devlet büyüklerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bir müddet sonra aranızdan ayrılacağım. Ama devlet memurluğu, memuriyet böyle. Ama hep kalbim burada. Çok güzel insanlar tanıdım. Her gittiğimiz şehirde, her gittiğimiz ilçede, kasabada, köyde, mahallede muhakkak bir şehit ailesini ya da bir kahraman gazimizi, kıymetli ailelerini bu toprakların tapusu olan aziz şehitlerimizin mübarek kabirlerini ziyaret etmeye çalıştım. Haklarınızı helal edin. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun" diye konuştu.

Vali Ünlü'nün Gözyaşları! Ağlayarak Böyle Veda Etti (8)

Vali Ünlü'nün Gözyaşları! Ağlayarak Böyle Veda Etti (4)

Muhabir: ALİ GÖZEN