Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde yer alan ve Fizyoterapist Talih karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu.

Yalı Çapkını dizisinde Fizyoterapist Talih isimli karakteri Cemre Gümeli canlandırıyor.  Geçtiğimiz sezon "Yüz Yıllık Mucize" dizisiyle yıldızı parlayan Cemre Gümeli, Yalı Çapkını'nda "Talih" karakterine hayat verecek.

Cemre Gümeli kimdir?

24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Yalı Çapkını dizisinde kartlar yeniden dağıtıldı

Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu geceye damgasını vurdu

Dilan Polat’tan tahliye kararı sonrası ‘Enerci’ paylaşımı Dilan Polat’tan tahliye kararı sonrası ‘Enerci’ paylaşımı

Ferit'in sinirli halleri Yalı Çapkını izleyicilerinden büyük beğeni topladı. Mert Ramazan Demir'in oyunculuğu sosyal medyada gündem oldu.

Yalı Çapkını yeni bölümü ile gecenin en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Binnur Kaya ve Tarık emir Tekin'in de kadroya katılmasıyla birlikte olayların farklı seyredeceği anlaşılan Yalı Çapkını, tartışma sahnesiyle olay oldu.

[ilgili-haber=31544]