6 Aralık Çarşamba günü ilk bölümüyle SHOW TV ekranlarına gelecek olan dizi şimdiden dizi severler tarafından merak konusu oldu.  Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip dizide bir kadının ayakta kalma nücadelesi anlatılıyor. 

Yayınlanan tanıtım videosu ve fragmanları ile izleyicinin şimdiden dikkatini çeken dizinin konusunun gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanıp uyarlanmadığıda merak konusu oldu. 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün senaryosunu yazdığı 'Sandık Kokusu' dizisinin başrolünde ise 4 ünlü isim Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili yer alıyor.

6 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek dizide bir ailenin Adana'dan başlayıp İstanbul'a uzanan hayat hikayesi anlatılıyor.  yayına girmeden  yayınlanan tanıtım videoları ile şimdiden dizi sevenlerin dikkatini çeken dizi hakkında gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama mı soruları var. Peki yayına daha girmeden adından söz ettiren dizi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama mı?

SHOW TV tarafından; "Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız." diyerek tanıtıma çıkılan dizi gerçek bir hayat hikayesi mi?

6 Aralık'da başlayacak olan ‘Sandık Kokusu’ dizisinde;  güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğu anlatılıyor.

Gerçek Bir Hayat Hikayesi mi?

Dizinin gerçek bir hayat hikayesi olup olmadığı ile ilgili kanaldan henüz bir açıklama gelmedi.

Bahar dizisi ne zaman başlayacak? Bahar dizisi ne zaman başlayacak?

Kaynak: EYLEM TUNÇ