Yunusemre Belediyesi, vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamaları için yolları yenilemeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi, yol yenileme çalışmaları kapsamında bugün Örselli ve Maldan Mahallesi arasında bulunan arazi yolundaki dere geçişinde menfez çalışması yaptı.

Yunusemreli  vatandaşların daha rahat ulaşım sağlaması ve ilçedeki  ulaşımın rahatlaması için çalışmalarına hız kesemeden devam eden Yunusemre Belediyesi bu çalışmalar kapsamında Örselli ve Maldan mahalleleri arasında  bulunan dere geçişinde menfez çalışması yaptı.

İşçilik mahalle halkından malzeme belediyeden

İşçiliğini mahalle halkının yaptığı çalışmada Belediye malzeme desteği verdi. Kısa süre içerisinde biten yol yenileme çalışmasından sonra mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

"Ekiplerimiz  yol yapım ve onarım ile bakım çalışmalarını sürdürüyor"

Vatnadaşların daha güzel bir Yunusemre’de yaşaması için el birliği ile çalışacaklarını vurgulayan Başkan Balaban, çalışmaya ilişkin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Ekiplerimiz ilçemizde yol yapım ve onarım ile bakım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalardan birisi olan Örselli ve Maldan arasındaki dere geçişi menfez çalışmasını tamamlandı. Vatandaşlarımızın daha güzel bir Yunusemre’de yaşaması için el birliği ile çalışacağız”

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU