Yunusemre Belediyesi vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamaları için bozulan yol ve kaldırımları düzenlemeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bozulan yol ve kaldırımları düzeltmeye devam ediyor. Düzetme çalışmaları kapsamında Bağyolu Mahallesi’nde  parke taşı döşeme çalışmaları yapıldı.  

Yunusemre Belediyesinden Vatandaşlara Önemli Yatırım (1)


Her zaman sosyal belediyeciliği vurgulayan Yunusemre Belediyesi, vatandaşların ihitiyaç duyduğu ve talepleri arasında yer alan çalışmaları aksatmadan yapıyor. Parke taşı sorunundan şikayetçi  olan vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalışmalara başlayan Yunusemre Belediyesi, Bağyolu Mahallesi’nde parke taşı döşemelerine başladı. 

Yunusemre Belediyesinden Vatandaşlara Önemli Yatırım (5)

"Bizim önceliğimiz vatandaşımızın mutluluğudur"


Önceliğin Yunusemreli vatandaşlar olduğunu söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, faaliyetlerin plan ve programa göre devam edeceğini belirtti. 
Çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini vurgulayan Başkan Balaban, 

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje


 “Göreve geldiğimiz günden bu yana önceliğimiz Yunusemreli vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla ekiplerimiz Bağyolu Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Bizim önceliğimiz Yunusemre’de yaşayan 270 bin vatandaşımızın mutluluğudur. Belirli bir program çerçevesinde ekiplerimiz çalışmalarını ilçemiz genelinde sürdürecek.” diye konuştu.
 

Yunusemre Belediyesinden Vatandaşlara Önemli Yatırım (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM