Manisa'nın Yunusemre illçesinde 4 farklı bölgeyi etkileyecek Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi meydana gelecek.

20 Temmuz Cumartesi günü meydana gelecek olan elektrik kesintileri şöyle İlyasçılar ( İlyasçılar Köyü İç Yolu )'a 15.00'a kadar Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında elektrik verilmeyecek.

Muradiye ( gökdu kümeevler göksu kümeevler Çullu Cd. MUHASEBE karahayıt kümeevler 1 ), Atatürk, Mareşal Fevzi Çakmak ( karacaahmet.. karacaahmet karacaahmet küme evleri efe kümeevler karaca ahmet küm.ev. karacaahmet karaca ahmet küme evleri Doğan Küme evleri EFE), Üçpınar ( büyükarpaçay ), Evrenos'ta sabah saatlerinde başlayan kesinti saat 13.00'a kadar devam edecek.

Karayakup'ta yaralar sarılıyor Karayakup'ta yaralar sarılıyor

Saat 13.00'a kadar sürecek bir diğer planlı kesinti ise Muradiye ( gökdu kümeevler göksu kümeevler Çullu Cd. MUHASEBE karahayıt kümeevler 1)'de meydana gelecek. 

Üçpınar'da ise 2 ayrı kesinti yaşanacak kesintinin biri saat 13.00'da diğeri ise 14.00'da son bulacak. Ayrıca saat 14'e kadar olan kesintiden Sarma ( Sarma Köyü İç Yolu KALEKÖY SARMA ), Kocakoru ( Kocakoru Köyü İç Yolu kocakoru ) da etkilenecek.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU