Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı Sanat Etkinliklerinde ilk durak Recepli ve Karakoca mahalleleri oldu. Bugün başlayan etkinliklerin kırsal mahallelerde yaz ayları boyunca devam edeceği açıklandı.

Yunusemre Belediyesi her zaman sanatın ve sanatçının yanında olma ilkesiyle devam ediyor.

Etkinliğe Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş, Pelitalan Muhtarı Ömer Altındağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Yunusemre Yuntdağı’nda Sanat Etkinlikleri (4)

Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen programın akışı müzik dinletisi, kukla ve sihirbaz gösterisi şeklinde oldu. Etkinlikte eğlenen izleyiciler organizasyonun güzelliği ve dolu dolu olması yönünde Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkürlerini ifade etti.

Sanat etkinlikleri hakkında konuşan Pelitalan Muhtarı Ömer Altındağ,

“Yunusemre Belediyesi bizler için güzel bir program hazırlamış. Mahalle sakinlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yunusemre Belediyesi ve Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yunusemre Yuntdağı’nda Sanat Etkinlikleri (2)

Pelitalan mahallesinde ikamet eden Ramazan Yenilmez,

“Etkinlik çok güzel, çok memnun olduk. Böyle güzel bir etkinlikten dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederim” ifadeleri kullandı.

Yunusemre Belediyesi bu hafta gerçekleşecek sanat etkinlikleri programını şu şekilde açıkladı:

  • 23 Temmuz Salı (bugün) : Sakallı -  Turgutalp
  • 24 Temmuz Çarşamba :  Demirci – Kayapınar
  • 25 Temmuz Perşembe : Örencik – Gökçeler

Yunusemre Yuntdağı’nda Sanat Etkinlikleri (3) 

Muhabir: RESULENUR KANTAR