CHP'li Belediye Başkanı Semih Balaban'ın, seçim sürecinde verdiği "Hiçbir emekçiyi ekmeğinden etmeyeceğiz" sözüne rağmen, 1 Nisan'dan bu yana 190'ın üzerinde işçinin işine hukuksuz bir şekilde son verilmesi halkın tepkisini toplamaya devam ediyor.

Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler Manisa’dan çok anlamlı ‘Narin’ tepkiler

İşten çıkarılan işçiler, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Yunusemre AK Parti Grup Başkanvekili Berk Mersinli'nin de katıldığı toplantıda, işçiler, belediyede yaşanan işten çıkarmaların kişisel ve siyasi hırslar nedeniyle yapıldığını öne sürdü. Ayrıca, işten çıkarılmadan önce belediye yönetimi tarafından sürekli mobbinge maruz kaldıklarını ifade ettiler.

Yunusemre'de Işten Çıkarılan Işçiler Ak Parti İlçe Başkanı Ile Bir Araya Geldi (2)

“Anayasa ve yasaların bize tanıdığı tüm hakları kullanacağız”

Anayasa ve yasaların bize tanıdığı tüm hakları kullanacağız diyen AK Parti İlçe Başkanı Durmaz, "Süreci milletvekillerimiz, il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımız olarak yakından takip ediyoruz. Haklarınızı arama noktasında her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz. Hem mahkeme sürecinde yanınızda olacağız hem de haklı mücadelenizi kamuoyuna duyuracağız. Anayasa ve yasaların bize tanıdığı tüm hakları kullanacağız" dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU