Yunusemre’de Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. İlçede kurban kesim yeri Laleli, Karaköy, Horozköy ve Muradiye Pazaryeri kurban kesim yeri olarak belirlenirken itfaiye bahçesinde kurban kesiminide izin verilecek.

Belirlenen kesim noktaları dışında kurban kesimine izin verilmeyecek. Belediyeden yapılan açıklamada, sokaklarda, meydanlarda, caddelerde, parklarda ve kamuya ait olan yerlerde kurban kesimi yapan kişilere kaymakamlık bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından cezai işlem uygulanacağı açıklandı.

Manisa’nın Yunusemre Ilçesinde Kurban Kesim Yerleri Belirlendi. Ayrıca, Ilçede Ayrıca Arife Günü 2 Noktada Pazar Kurulacak (2)

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu

Öte yandan arife günü Laleli ve Horozköy pazarı kurulacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban,

“Kurban Bayramı için hazırlıklarımızı tamamladık. Bayram süresince teyakkuzda olacak, vatandaşlarımızın bayramlarını en güzel şekilde geçirmeleri için çalışacağız.” İfadelerine yer veridi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR