Yunusemre Belediyespor tarafından yaz tatilinin başından itibaren faaliyette olan yaz okulu Evrenos'ta yapılan son çalışmayla tamamlandı. Manisa’da bu yaz öğrenciler ve çocuklar için 14 farklı yaz kursu açan Yunusemre Belediyespor’un yaz futbol okulu bugün (18 Ağustos Pazar) yapılan antrenman ile sona erdi.

Yunusemre’de Yaz Okulu Sona Erdi Kış Okulu Başlıyor (4)

O ilçeye halı saha yapıldı O ilçeye halı saha yapıldı

Yaz tatilinin verimli geçmesi için açılan kurslara yoğun ilgi vardı. Hem sosyalleşme hem de yetenekleri olan çocukların Türk futboluna kazandırmak amacıyla açılan futbol kursu antrenmanlarını Evrenos Kasap Emin Kaçar Tesisleri'nde yaptı. 2 ay süren kursta çocuklar hem eğlendi hem de antrenörlerle antrenman yaptı. Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, binlerce çocuğu sporla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yunusemre’de Yaz Okulu Sona Erdi Kış Okulu Başlıyor (3)


Başkan Kanik,

"Yaz futbol okulumuz yoğun ilgiyle, gayet olumlu ve güzel geçti. Buradan yeteneği keşfedilen çocuklarımız elit performans gruplarımıza dahil olacak. Bizleri tercih eden çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyor, hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Yunusemre’de Yaz Okulu Sona Erdi Kış Okulu Başlıyor (2)

Futbol okulları 12 ay sürecek

Başkan Kanik bu kursların yaz ayı ile bitmediğini 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında da kış okulları açmayı planladıklarını ifade etti. Futbol okullarının 12 ay süremesini planladıklarını açıklayan Başkan Kanik son olarak altyapıya futbolcu kazandırmak için okullarda yetenek taraması yapacaklarını da sözlerine ekledi.
 

Yunusemre’de Yaz Okulu Sona Erdi Kış Okulu Başlıyor (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM