Türkiye’de son günlerde çoğalan kadın ve çocuk cinayetlerine karşı tepkiler büyüyor. Bir tepki de Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nden geldi. Personeller siyaha büründü,salon kursiyerleri de antrenmanlarda açtıkları dövizlerle adalet çağrısı yaptı.

Protestoya Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Yöneticiler Zuhal Güneş ve Sercan Tunç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezleri Spor Salonları Koordinatörü Zarife Tok da katılım sağladı.

Başkan Zeyrek Spilkent için müjdeyi verdi: “36 aydan önce bitecek” Başkan Zeyrek Spilkent için müjdeyi verdi: “36 aydan önce bitecek”

 Müdürlük personeli, haftanın son mesaisinde siyah kıyafetler giyinerek "adalet" çağrısında bulunundu. Antrenmanda bir araya gelen spor salonu kursiyerleri ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözünü dövizlere yazarak dikkat çekti.

 Cinayetlerin son bulması için her ayrı salondan seslerini yükselten kursiyerler ayrıca "Kadına ve çocuğa dokunma", Bir kişi daha eksilmeye tahammülümüz yok", "Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz", "Yaşamak istiyoruz" mesajlarını da paylaştı.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU