Yunusemre’de dün iki mahallede yangın çıktı. Anında müdahale edilen yangınlarda Akgedik TOKi’de yaşayan Filiz Ardoğmuş’un evindeki Pazar arabası ile yangındaki hayvanlara ve görevlilere gönüllü olarak su taşıması dikkat çekti.
Yangın haberi öğrendiğinde hemen harekete geçtiğini ifade eden Ardoğmuş,

“Ben evimde oturuyordum helikopter seslerini duydum haberlere baktım yangın olduğunu duydum. O anda heyecanda arabaya binmek aklıma gelmedi yakında diye. Pazar arabasının içine beş litre su doldurdum. Evde bulduğum yoğur kaselerini, tabakları kestim yangında belki kaplumbağalar, hayvanlar yanmasın yanarsa ne yapabilirim diye onlar için koştum sadece kaplumbağalar değil diğer hayvanlar içinde koştum. Sağ olsun İtfaiye Daire Başkanımız çok iyi karşıladı beni. Gelme sebebimi söyledim çok zor bir durumda geldim, hiç önemli değil. İnşallah bir tane bile hayvan kurtara bilirsem çok mutlu olacağım” ifadelerinde bulundu.

Başkan Zeyrek’e seslendi

Hayvanlara elinden geldiğince yardım etmeye çalışan Ardoğmuş son orak şu ifadelerde bulundu:

“Ferdi başkanıma seslenmek istiyorum, sokak hayvanlarına o sakaktaki canlara ne kadar hizmet edeceğini ve sevdiğini de bildiğim için sesimi duymasını istiyorum. Kendisine inanıyorum, yapıyor yapacak da, başaracağını da biliyorum. Beni gönüllü hayvan sever olarak belediyede görevlendirirse çok sevinirim. Herhangi bir beklendim yok sadece o hayvanlara yardım etmek istiyorum. Sizleri çok seviyor, başarılarınızın devamını diliyorum” 
 

Akhisar dikkat! 21 Eylül elektrik kesintisi Akhisar dikkat! 21 Eylül elektrik kesintisi
Muhabir: DERYA ÖZTÜRK