Gazeteci Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i, sert ifadelerle eleştirdi.
CHP lideri Özgür Özel katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan görüşmesini eleştiren gazeteci Yılmaz Özdil’e sert sözlerle eleştirmişti. 
Gazeteci Özdil ise sosyal medya hesabı üzerinden

"Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim. Bana milletvekiliyken yıllarca 'Yılmaz abi' diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını... gözlüğü çıkardın ama gözüne sokacağım" açıklamasında bulundu.

“Küçük gören hiçbir zihniyetle yan yana durmayacağız”

CHP’den Özdil’in bu paylaşımıma tepkiler gelmeye devam ederken bir tepkide Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrekten geldi. Zeyrek, Özdil’in söylemlerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak,

Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Özel'e tazminat davası açtı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Özel'e tazminat davası açtı

“Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'e karşı hakaret içeren cümleler kullanan Yılmaz Özdil'in bu söylemleri kabul edilemez. Milletimizi ayrıştıran, yüksekten bakan, karşısındakini küçük gören hiçbir zihniyetle yan yana durmayacağız. Genel Başkanımız önderliğinde partimizi iktidara taşıdığımız bu süreçte her türlü çirkin eylem ve söylemlere rağmen, Türkiye’de kutuplaştırma iklimine son verecek, kardeşlik türkülerini hep bir ağızdan söylemeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK