Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Çiftçi Mitingi için Manisa’ya geliyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ağustos ayının sonuna doğru yapılması planlanan ‘Büyük Çiftçi Mitingi’ için Manisa’ya geliyor.

Tarım politikaları ve çiftçilerin sorunları dolayısıyla düzenlenen mitinge CHP  Genel Başkanı Özgür Özel’de katılım gösterecek. Daha önce buğday, emekli, ve fındık mitingleri yaparak üreticilerin ve tarımın sorunlarına dikkat çeken CHP, bu sefer de Manisa’da çiftçilerin sorunlarına ve tarım politikalarına değinmek üzere ‘Büyük Çifti Mitingi’ düzenleyecek.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Miting ne zaman düzenleneceği hakkında net bir bilgi verilmedi. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in açıklamalara göre mitingin Ağustos’un sonunda yapılması planlanıyor.

Cumhuriyet Halk Parti şimdiden miting için hazırlıklara başladı. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in  ilçe ziyaretlerine CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen eşlik etti. Başkan Özalper’in ziyaretleri sırasında ilçe başkanları ve CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile istişare ederek mitinge hazırlanmaya başladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ